Prima Pagina | CONCURS - Castigati 1800 de Euro cu blogul personal
  Super CONCURS | Castigati 1800 de Euro cu blogul personal
» Site-ul Pariuri X organizeza un concurs foarte interesant pentru detinatorii de site-uri sau blog-uri cu premii totale in valoare de 1800 de euro.
» Concursul se desfasoara in perioada 25 Octombrie 2010 - 30 Martie 2011. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania care detin un site personal, denumit in acest regulament "blog". Blogul trebuie sa fie in limba romana sau in limba engleza si sa aiba minim 10 articole postate. O persoana poate participa cu un numar nelimitat de bloguri care indeplinesc conditiile regulamentului de participare.
» Desfasurarea concursului. Dupa ce va inscrieti pe forum trebuie sa scrie un articol de minim 5 randuri despre acest concurs si sa faceti trimitere printr-un link la acest concurs. Dupa ce ati publicat articolul despre concurs, veti scrie si publica pe blogul personal un review (o analiza) a site-ului Pariuri-x.ro in care veti aminti si de cele 3 sectiuni importante ale site-ulu : Biletul Zilei, Pronosticuri si Forum.
» Pentru mai multe detalii viziteaza forumul AICI si participa la concurs!
PARTENERI
Pariuri Sportive
Pariuri Online
Online Betting
Forum Pariuri Sportive
Online Betting Forum
Jocuri Online
Filme 2010
Jocuri pentru Copii
Descopera Lumea
Descopera Romania
Spune NU Drogurilor
Spune NU Fumatului


Prima pagina | Site Map | Contact - Guestbook | Publicitate Pe Site